MENY
-18% Nerf Elite 2.0, Shockwave RD 15
Nerf Elite 2.0, Shockwave RD 15
Nerf Elite 2.0, Shockwave RD 15
Nerf Elite 2.0, Shockwave RD 15
Nerf Elite 2.0, Shockwave RD 15
Nerf Elite 2.0, Shockwave RD 15
Nerf Elite 2.0, Shockwave RD 15

Nerf Elite 2.0, Shockwave RD 15

449 kr 549 kr

Under er det tilvalg du kan kjøpe til dette produktet:

Nerf Elite 2.0, Refill 49 +200 kr
Nerf, N-Strike Elite 12 Dart +90 kr
Produkt:449 kr
Tillvalg:
Konfigurasjon:
Totalt:
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.Blasters] fra Nerf

Gjør deg klar for kamp med Nerf Elite 2.0-blastere med innebygde funksjoner du kan egendefinere. På den måten kan du oppgradere blasterne og få overtaket i Nerf-konkurranser. Bygg opp lageret ditt av Nerf Elite 2.0-blastere for å optimalisere strategien din og sikre taktisk ytelse og fleksibilitet i hvert oppdrag og hver kamp! Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15-blasteren kommer med funksjoner du kan egendefinere, inkludert 3 taktiske skinner, festepunkt for geværløp og festepunkt for skjefte, slik at du kan være best mulig forberedt. Denne blasteren har en pumpefunksjon og et rundmagasin som rommer 15 piler, slik at du kan fyre løs på motstanderne. Trekk tilbake pumpebryteren og trykk på avtrekkeren for å skyte én pil, eller hold inne avtrekkeren og beveg bryteren for å skyte alle 15 pilene raskt etter hverandre. Den kommer med 30 offisielle Nerf-piler – 15 for magasinet og 15 for omlading. Du kan skyte piler inntil 27 meter. Bruk av briller er anbefalt. Tillegg for geværløp og skjefte samt briller er ikke inkludert. Ingen batterier er nødvendig. Nerf og alle relaterte egenskaper er varemerker som tilhører Hasbro.
BLASTER SOM KAN OPPGRADERES: Egendefiner blasteren ved å feste tilbehør på de 3 taktiske skinnene, festepunktet for geværløp og festepunktet for skjefte (geværløp og skjefte er ikke inkludert)
KOMMER MED 30 NERF-PILER: Kommer med 30 offisielle Nerf-piler, slik at du kan fylle opp rundmagasinet som rommer 15 piler – og 15 til for omlading. Bruk Slam Fire-funksjonen for å skyte alle de 15 pilene raskt!
PUMP FOR Å SKYTE OG BRUK SLAM FIRE-FUNKSJONEN: Skyt én pil om gangen fra denne blasteren ved å pumpe, eller skyt alle 15 pilene raskt med Slam Fire-funksjonen
SKYT PILER INNTIL 27 METER: Gi alt med denne blasteren som skyter piler inntil 27 meter
Fra 8 år
UNNGÅ ØYESKADE:
ADVARSEL: Ikke sikt på øyne eller ansikt. Det anbefales at spillere og personer i nærheten bruker briller. Bruk bare offisielle Nerf-piler. Det er ikke sikkert at andre piler overholder sikkerhetsstandardene. Ikke endre på pilene eller blasteren.
ADVARSEL: KVELNINGSFARE – Kan inneholde små deler. Ikke for barn under 3 år.
Krever noe montering. Ingen verktøy er nødvendig.
Inneholder blaster, rundmagasin, 30 piler og veiledning.

Produktinformasjon
Varemerke Nerf
Artikkelnr. 100-E9527EU5
Varemerker Nerf
Strekkode 5010993732258
Country of origin CN
Serie Nerf
Produkttype Blasters